L-assistance

” ‘k Heb Elma leren kennen via Twitter op het moment dat ik aan het uitkijken was naar een goede nieuwe assistent; ze kwam mij daar als zeer consci√ęntieus en betrouwbaar over. Dat gevoel bleek na een eerste ontmoeting ook zo te zijn. We zijn nu een jaar samenwerken verder, en die eerste constatering klopt nog steeds…

Ze voert vele verschillende werkzaamheden voor mij uit, maar houdt mij ook alert zodat ik niets vergeet. Ze krijgt het voor elkaar om alle acties naar klanten uit te voeren in de stijl en manier die aansluit bij mij en mijn bedrijf, daarbij het imago van het bedrijf verder versterkend door eenduidigheid.
Zoals ik haar ook al diverse malen persoonlijk heb verteld: ik ben heel erg blij met Elma. Ze geeft mij de mogelijkheid mij te focussen op dat waar ik goed in ben en leuk vind. En gelukkig vindt zij dat wat ik niet leuk vind nu juist weer wel leuk om te doen… ūüôā¬†Bij Elma kun je er van op aan. Punt. En dat is wat je van een assistent verwacht en bij Elma ook daadwerkelijk krijgt…”
Sander Vrugt van Keulen, Certificied Trainer & Coach, CT2 Creative Thinking Coaching Training


“Na drie jaar voor me te hebben gewerkt als personal assistant besloot Elma ‚Äúvoor zichzelf‚ÄĚ te willen beginnen. Dat betreurde ik zeer, maar besloot toen √©√©n van haar eerste opdrachtgevers te worden. Tot op de dag van vandaag vertrouw ik haar met een gerust gevoel zowel de administratie van mijn holding als van mijn gezin voor een groot deel toe.

Elma is secuur, toegewijd, betrokken en erg goed georganiseerd. Voor een gezin van twee kreatieven is dat echt geen overbodige luxe ;-). Ik kan iedereen aanbevelen met haar te werken. Ze kan ongelofelijk veel!”
Tirso Francés,  CEO / Creative Director, Dietwee Ontwerp en Communicatie


“Al bijna twee jaar is Elma mijn steun en toeverlaat bij het professioneel vormgeven van mijn adviespraktijk. Achter de schermen doet zij mijn gehele administratie en soms is zij ook voor de schermen de stem die mijn cli√ęnten horen als er meerdere afspraken geco√∂rdineerd moeten worden. Dit werk doet zij uitermate secuur, zonder enige aansturing en met typisch Elma-elan: meedenkend en soms als sparringpartner. Altijd met warmte en humor. Een prachtige werkrelatie op afstand, maar voor het gevoel, toch zo dichtbij.”
Inge Telting, Adviseur & Trainer, Regie op Veranderen


“Elma has done great work for our weekly business meetings, preparing them¬†and taking notes of the proceedings at the meetings. Her minutes are the¬†most accurate (and to the point!) I’ve ever seen. She has also a very¬†friendly personality and is a joy to work with.”
John-Jules Meyer, CEO / CSO at Alan Turing Institute Almere


“Elma Harmans van L-Assistance heeft ons enorm geholpen met allerlei zaken waar we zelf geen tijd voor hadden.¬†Ze denkt mee, neemt de juiste initiatieven en is punctueel. Ik kan haar van harte aanbevelen als je te veel klussen op je bordje hebt liggen en daardoor niet meer aan je core-business toe komt.”
Ben Licher, NLP Trainer & Coach, RaVisie


“Elma is a very committed colleague to work with, with a strong focus to get the¬†work done. Words like loyalty, drive and results are supportive to what Elma is¬†standing for. She supported me in a difficult phase of the organization, but¬†acclompished the task on hand. I would recommend Elma in any similar role and¬†am happy to act as a reference if needed.”
Jeroen van Brussel, (at that time) Managing Director & VP Netherlands at Orange Business Services Netherlands


“Elma was in mijn tijd bij PwC (tot oktober 2002) een zeer gewaardeerde senior¬†secretaresse. Zij dacht mee en vooruit, was pittig en positief. Een teamplayer¬†met initiatief en pret ogen. Aan te bevelen als nieuwe collega.”
Lex Sigterman, (in die tijd) partner PwC Consulting


“Elma heeft voor mij een aantal jaren gewerkt als Directiesecretaresse.
Zeer betrokken, grote mate van inzet, inzicht en overzicht: een echte professional.”
Piet Priemis, (in die tijd) Director en Managing Director Mercuri Urval BV


“Elma was a very dedicated worker, someone you can depend on to get things done, correct and on time.
She was punctual, precise, able to work independently, took initiative and always prepared to work overtime.”
Eera Corts, (in die tijd) Division Director at Euroforum / IBC