L-assistance

“Accuraat, snel, vriendelijk en meedenkend…dat zijn vier kernwoorden voor Elma.
Heeft meestal aan een half woord voldoende om snel te gaan schakelen en is daarmee de ideale PA. Tegelijkertijd combineert zij haar dienstbaarheid met een stevige eigen mening en deelt deze ook. Meer dan eens heeft dat een beter resultaat opgeleverd. Mijn werkzaamheden zijn zeer gevarieerd en daarmee mijn hulpvraag aan Elma ook. Ik heb nog nooit meegemaakt dat zij (soms de meest vreemde) opdrachten niet aan kon. Een samenwerking met een onbeperkte levensduur dus…”
Rex Vermeulen, Owner, Mantor Business Partners


“Na drie jaar voor me te hebben gewerkt als personal assistant besloot Elma “voor zichzelf” te willen beginnen. Dat betreurde ik zeer, maar besloot toen één van haar eerste opdrachtgevers te worden. Tot op de dag van vandaag vertrouw ik haar met een gerust gevoel zowel de administratie van mijn holding als van mijn gezin voor een groot deel toe.

Elma is secuur, toegewijd, betrokken en erg goed georganiseerd. Voor een gezin van twee kreatieven is dat echt geen overbodige luxe ;-). Ik kan iedereen aanbevelen met haar te werken. Ze kan ongelofelijk veel!”
Tirso Francés,  CEO / Creative Director, Dietwee Ontwerp en Communicatie


” ‘k Heb Elma leren kennen via Twitter op het moment dat ik aan het uitkijken was naar een goede nieuwe assistent; ze kwam mij daar als zeer consciëntieus en betrouwbaar over. Dat gevoel bleek na een eerste ontmoeting ook zo te zijn. We zijn nu een jaar samenwerken verder, en die eerste constatering klopt nog steeds…

Ze voert vele verschillende werkzaamheden voor mij uit, maar houdt mij ook alert zodat ik niets vergeet. Ze krijgt het voor elkaar om alle acties naar klanten uit te voeren in de stijl en manier die aansluit bij mij en mijn bedrijf, daarbij het imago van het bedrijf verder versterkend door eenduidigheid.
Zoals ik haar ook al diverse malen persoonlijk heb verteld: ik ben heel erg blij met Elma. Ze geeft mij de mogelijkheid mij te focussen op dat waar ik goed in ben en leuk vind. En gelukkig vindt zij dat wat ik niet leuk vind nu juist weer wel leuk om te doen… 🙂 Bij Elma kun je er van op aan. Punt. En dat is wat je van een assistent verwacht en bij Elma ook daadwerkelijk krijgt…”
Sander Vrugt van Keulen, Certificied Trainer & Coach, CT2


“As a creative thinker, numbers and official envelopes scare me. They hardly ever make sense and I find them daunting. That is why, when Elma started working for me, she found my administration in dismal conditions. Now, things are pretty much in order and I have even learned a thing or two about taxes, rules and regulations. Elma is invaluable to me and I will never let her go, unless she decides it’s time!”
Aldith Hunkar, global freestyle multi-media journalist at Hunk-arT


“Elma Harmans van L-Assistance heeft ons enorm geholpen met allerlei zaken waar we zelf geen tijd voor hadden. Ze denkt mee, neemt de juiste initiatieven en is punctueel. Ik kan haar van harte aanbevelen als je te veel klussen op je bordje hebt liggen en daardoor niet meer aan je core-business toe komt.”
Ben Licher, NLP Trainer & Coach, RaVisie


“Elma has done great work for our weekly business meetings, preparing them and taking notes of the proceedings at the meetings. Her minutes are the most accurate (and to the point!) I’ve ever seen. She has also a very friendly personality and is a joy to work with.”
John-Jules Meyer, CEO / CSO at Alan Turing Institute Almere


“Elma is a very committed colleague to work with, with a strong focus to get the work done. Words like loyalty, drive and results are supportive to what Elma is standing for. She supported me in a difficult phase of the organization, but acclompished the task on hand. I would recommend Elma in any similar role and am happy to act as a reference if needed.”
Jeroen van Brussel, (at that time) Managing Director & VP Netherlands at Orange Business Services Netherlands


“Elma was in mijn tijd bij PwC (tot oktober 2002) een zeer gewaardeerde senior secretaresse. Zij dacht mee en vooruit, was pittig en positief. Een teamplayer met initiatief en pret ogen. Aan te bevelen als nieuwe collega.”
Lex Sigterman, (in die tijd) partner PwC Consulting


“Elma heeft voor mij een aantal jaren gewerkt als Directiesecretaresse.
Zeer betrokken, grote mate van inzet, inzicht en overzicht: een echte professional.”
Piet Priemis, (in die tijd) Director en Managing Director Mercuri Urval BV


“Elma was a very dedicated worker, someone you can depend on to get things done, correct and on time.
She was punctual, precise, able to work independently, took initiative and always prepared to work overtime.”
Eera Corts, (in die tijd) Division Director at Euroforum / IBC